Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Προστασία λέιζερ για τα μάτια

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών… γρήγορα

—— Fred Schmidt

Αυτό είναι η πρώτη επιχείρηση σε όλο αυτόν τον ιστοχώρο ότι εφ' όσον μπορώ να πω δεν βρίσκεται για τα προϊόντα τους. Αρρωσταίνοντας των επιχειρήσεων που απαιτούν έχουν 10000, 30000 και ακόμη και 50000 φορητά λέιζερ MW.

—— Βικτώρια

Καλός προμηθευτής

—— KO Sakuraij

καλύτερος ποιοτικός καλύτερος προμηθευτής

—— Tarik cosar

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Προστασία λέιζερ για τα μάτια
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια

Προστασία λέιζερ για τα μάτια

 

Η προστασία λέιζερ για τα μάτια μπορεί να εξεταστεί από τις τρεις πτυχές του λέιζερ, του ασθενή και του προσωπικού, και του περιβάλλοντος περιβάλλοντος, και τα περιεκτικά μέτρα μπορούν να ληφθούν για να αποφύγουν την τυχαία ζημία στα μάτια που προκαλούνται με την χρήση του λέιζερ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια  0

 

1. μηχανές λέιζερ

Εάν είναι δυνατόν, το λέιζερ πρέπει να περιβληθεί από ένα αδιαφανές περίβλημα για να αποτρέψει τη ακτίνα λέιζερ και την ισχυρή ελαφριά ακτινοβολία από να εκπέμψει εξωτερικά, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει την πιθανή τυχαία ζημία στα μάτια

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια  1

2. ασθενείς και προσωπικό

Η ενισχυμένη εκπαίδευση ασφάλειας λέιζερ είναι απαραίτητη για τους ασθενείς και το προσωπικό. Η ζημία εμφανίζεται συχνά λόγω μιας έλλειψης συνειδητοποίησης της εφαρμογής της ζημίας λέιζερ, καθώς επίσης και της φύσης και των συνεπειών της πιθανής ζημίας. Η φθορά των προστατευτικών διόπτρων λέιζερ είναι ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους να αποτραπεί η ζημία ματιών στα περιβάλλοντα με τη διασπορά ακτίνας λέιζερ. Υπάρχουν πολλοί τύποι προστατευτικών διόπτρων λέιζερ, συμπεριλαμβανομένου του αντανακλαστικού τύπου, του τύπου απορρόφησης, του χρώμα-μεταβαλλόμενου γυαλί-κεραμικού τύπου, κ.λπ. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους προστατευτικών διόπτρων σχεδιάζονται για τα συγκεκριμένα μήκη κύματος, τα οποία πρέπει να υποδειχθούν για το οποίο το μήκος κύματος λέιζερ είναι κατάλληλο, και η λανθασμένη χρήση είναι επιβλαβής και άχρηστη. .

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια  2

 

Τα ίνα-παραδοθε'ντα photocoagulators λέιζερ, όπως συχνότητα-διπλασιασμένος 532 λέιζερ, μπορούν να παρέχουν σε μια σταθερή ακτίνα λέιζερ μια περιορισμένη κατεύθυνση της μετακίνησης. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δώστε προσοχή στον παρατηρητή ή στο πρόσωπο που υποστηρίζει τον ασθενή για να φορέσει τα προστατευτικά δίοπτρα λέιζερ. Για το χειριστή λέιζερ, ένα μόνιμο φίλτρο ασφάλειας λέιζερ τίθεται στο οπτικό σύστημα πορειών, που εξαλείφει τον πιθανό κίνδυνο του photocoagulator στο χειριστή. Για την αντανάκλαση του ορατού να στοχεύσει φωτός, το αποτέλεσμα που μετριέται κατά την διάρκεια της επεξεργασίας ή κατά την διάρκεια της έκθεσης είναι κάτω από το επιτρεπόμενο όριο έκθεσης. Και excimer το λέιζερ και femtosecond το λέιζερ έχουν καθορίσει τα συστήματα παράδοσης, και τα δύο έχουν τις σταθερές οπτικές πορείες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τον κερατοειδή χιτώνα. Η σειρά κινδύνου είναι πολύ περιορισμένη και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αντανακλάσεων κατά τη λειτουργία, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προστατευθεί το προσωπικό δωματίων επεξεργασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια  3

3. Περιβάλλον περιβάλλον

Το δωμάτιο λέιζερ είναι καλά-αερισμένο, χωρίς την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, καμία δόνηση, θερμοκρασία και υγρασία, και άλλοι όροι καθρεφτών δαχτυλιδιών που καλύπτουν τις σχετικές απαιτήσεις των ιατρικών συσκευών λέιζερ. Τα ανεξάρτητα πρόσωπα δεν έχουν την άδεια για να εισαγάγουν. Οι εργασιακοί χώροι λέιζερ πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τη specular αντανάκλαση και να χρησιμοποιήσουν τους μαύρους στόχους διασκορπιστών όπου το λέιζερ μπορεί εύκολα να φθάσει, το οποίο μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας. Τα προφανή σημάδια κινδύνου πρέπει να κρεμαστούν στο εργασιακό περιβάλλον λέιζερ για να προσελκύσουν την προσοχή του σχετικού προσωπικού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προστασία λέιζερ για τα μάτια  4

Χρόνος μπαρ : 2022-09-15 09:22:41 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
XINLAND LASER CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Nica Chow

Τηλ.:: +86-13991354371

Φαξ: 86-29-81323155

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)