Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ XINLAND LASER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών… γρήγορα

—— Fred Schmidt

Αυτό είναι η πρώτη επιχείρηση σε όλο αυτόν τον ιστοχώρο ότι εφ' όσον μπορώ να πω δεν βρίσκεται για τα προϊόντα τους. Αρρωσταίνοντας των επιχειρήσεων που απαιτούν έχουν 10000, 30000 και ακόμη και 50000 φορητά λέιζερ MW.

—— Βικτώρια

Καλός προμηθευτής

—— KO Sakuraij

καλύτερος ποιοτικός καλύτερος προμηθευτής

—— Tarik cosar

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ

Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ

 

 

Δεδομένου ότι η κύρια αρχή εργασίας της τέμνουσας μηχανής λέιζερ είναι να στηριχθεί στο λέιζερ, μερικά απαραίτητα προστατευτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια των βιομηχανικών διαδικασιών για να αποφύγουν την περιττή ζημιά στο σώμα. Ρίξτε μια ματιά στα προστατευτικά μέτρα που απαιτούνται για αυτήν την τέμνουσα αρχή λέιζερ για να εργαστούν κατάλληλα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ  0

 

1. Δώστε την προσοχή για να προστατεύσετε τα μάτια σας

 

Γενικά, όταν χρησιμοποιούμε μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ, επιθυμούμε συνήθως να κοιτάξουμε επίμονα στο τέμνον κεφάλι του λέιζερ όλη την ώρα, αλλά αυτή η συνήθεια είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος δολοφόνος στα μάτια, επειδή εάν κοιτάξουμε επίμονα στους σπινθήρες που παράγονται από την κοπή για πολύ καιρό, αιτίες θα βλάψει στα μάτια. Τα μάτια είναι επιβλαβή. Προφανώς, θα κάνει τα μάτια σας να τσούξουν εάν εξετάσετε το για πολύ καιρό. Αυτό είναι η αμεσότερη ζημία. Συγχρόνως, όταν κόβει το λέιζερ, θα εκπέμψει επίσης μια ειδική ουσία λέιζερ. , αυτή η ουσία συγκεντρώνεται ιδιαίτερα στο εργαστήριο επεξεργασίας, και άμεσα την εστίαση στον αμφιβληστροειδή για να διαμορφώσει μια εικόνα μέσω του διαθλαστικού μέσου του ματιού, το οποίο θα καταστήσει την ενεργειακή πυκνότητα στον αμφιβληστροειδή 104 υψηλότερη από αυτή στον κερατοειδή χιτώνα, έτσι θα βλάψει τον κερατοειδή χιτώνα ή τον αμφιβληστροειδή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ  1

2. Προστασία δερμάτων

 

Εκτός από τα μάτια, τα λέιζερ είναι επίσης πολύ ενοχλώντας στο δέρμα. Τα λέιζερ μπορούν να προκαλέσουν τη ζημία στον ιστό δερμάτων, αλλά το χαλασμένο δέρμα μπορεί να επισκευαστεί. Αν και η γενική λειτουργία του δέρματος θα μειωθεί, δεν έχει επιπτώσεις στη γενική λειτουργία. Εντούτοις, εάν δεν δίνετε προσοχή στη μακροπρόθεσμη έκθεση στη ακτίνα λέιζερ, θα προκαλέσει τα εγκαύματα δερμάτων ή θα αφήσει τα σημάδια. Αν και η ζημία λέιζερ στο δέρμα είναι πολύς λιγότερο από αυτό των ματιών, πρέπει ακόμα να αντιμετωπιστεί σοβαρά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαραίτητες προφυλάξεις ασφάλειας κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ  2

 

3. Αναπνευστική προστασία

 

Τέλος, κατά ενεργοποιώντας μια τέμνουσα μηχανή λέιζερ, μπορεί να έχει επιπτώσεις στην αναπνευστική οδό μας. Επειδή το λέιζερ θα παραγάγει ορισμένο έναν υψηλής θερμοκρασίας, αυτό υψηλής θερμοκρασίας μπορεί να συνδυαστεί με το αέριο για να ολοκληρώσει τη διάφορη τέμνουσα εργασία, και μια σκόνη μεγάλου ποσού θα παραχθεί σε αυτήν την διαδικασία, ειδικά κατά επεξεργασία μερικών ειδικών υλικών μετάλλων, παραγμένη το σκόνη περιέχει ποικίλη χημική σύνθεση, επιβλαβή στο ανθρώπινο σώμα μετά από την εισπνοή.

Χρόνος μπαρ : 2023-02-20 15:25:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
XINLAND LASER CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Nica Chow

Τηλ.:: +86-13991354371

Φαξ: 86-29-81323155

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)